سفارش تبلیغ
صبا ویژن
روز قیامت سه تن شفاعت می کنند : پیامبران، سپس دانشمندان و پس از آن شهیدان . [پیامبر خدا صلی الله علیه و آله]
 
شنبه 95 آبان 8 , ساعت 3:20 صبح

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

دانلود مقاله مطالعه جنبه هایی از زیست شناسی قارچ Monilinia laxa، عامل بیماری پوسیدگی قهوه ای گیلاس در استان گیلان pdf دارای 6 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد دانلود مقاله مطالعه جنبه هایی از زیست شناسی قارچ Monilinia laxa، عامل بیماری پوسیدگی قهوه ای گیلاس در استان گیلان pdf کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی دانلود مقاله مطالعه جنبه هایی از زیست شناسی قارچ Monilinia laxa، عامل بیماری پوسیدگی قهوه ای گیلاس در استان گیلان pdf ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن دانلود مقاله مطالعه جنبه هایی از زیست شناسی قارچ Monilinia laxa، عامل بیماری پوسیدگی قهوه ای گیلاس در استان گیلان pdf :

دانلود مقاله مطالعه جنبه هایی از زیست شناسی قارچ Monilinia laxa، عامل بیماری پوسیدگی قهوه ای گیلاس در استان گیلان pdf که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در 1389 در دانش گیاهپزشکی ایران (علوم کشاورزی ایران) از صفحه 113 تا 118 منتشر شده است.
نام: مطالعه جنبه هایی از زیست شناسی قارچ Monilinia laxa، عامل بیماری پوسیدگی قهوه ای گیلاس در استان گیلان
این مقاله دارای 6 صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله Monilia
مقاله مومیایی شدن
مقاله آپوتسیوم
مقاله زمستان گذرانی
مقاله منبع اولیه آلوده کننده

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
به منظور بررسی منبع اولیه آلوده کننده، تولید آپوتسیوم و نحوه زمستانگذرانی قارچ Monilinia laxa، عامل اصلی پوسیدگی قهوه ای گیلاس در استان گیلان این پژوهش در سال های 85-1384 انجام شد. تشکیل یا عدم تشکیل شکل جنسی قارچ عامل بیماری در شرایط طبیعی باغ، آزمایشگاه و کرت های آزمایشی در مزرعه بررسی گردید. میوه های گیلاس مومیایی شده و استرومایی شده در شرایط طبیعی باغ، کرت های آزمایشی و شرایط آزمایشگاهی آپوتسیوم تولید نکردند ولی پس از زمستان گذرانی میوه های مومیایی شده باقیمانده روی درخت، در سطح خود تولید اسپورودوکیوم های فراوان نمودند و کنیدیوم های حاصل از آن نیز دارای قدرت جوانه زنی بودند. گیلاس های مومیایی شده در سطح باغ پوسیده شده و در فصل زراعی بعد فقط هسته آنها باقی ماند و هیچگونه اسپورودوکیوم و آپوتسیوم در سطح آنها تشکیل نگردید. در بررسی سر شاخه ها و شانکر ها، طی بهار و ماههای اسفند 1384 و فروردین 1385 تولید کنیدیوم مشاهده نگردید. قارچ Monilinia laxaتنها در یک مورد از روی سر شاخه هلو در شرایط طبیعی و یک مورد از روی جوانه گیلاس در شرایط آزمایشگاهی به دست آمد، بنابراین به نظر می رسد فرم غیر جنسی تشکیل شده روی میوه های مومیایی باقیمانده روی درخت از سال قبل، عامل اصلی زمستان گذرانی و انتشار این بیمارگر باشد. اگرچه امکان زمستان گذرانی قارچ در شانکر سرشاخه ها منتفی نیست.

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

لیست کل یادداشت های این وبلاگ